O nas

Osnovna dejavnost podjetja Sara Furlanič s.p. je prodaja zalivalnih sistemov. Z bogatimi izkušnjami v prodaji in kontroli kakovosti dobavljamo široko paleto izdelkov za zalivanje. Naša linija izdelkov vključuje ves potreben material za zalivanje trave, kapljični sistem, razne potopne črpalke. Vsi produkti so izdelani z napredno tehnologijo in kakovostnimi materiali, ki se široko uporabljajo v kmetijskem namakanju, družinskih vrtovih, rastlinjakih in športnih zelenicah. Prodajamo in dostavljamo opremo več vodilnih proizvajalcev zalivanih sistemov (Hunter, Irritec, Pedrollo).
Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri sestavi celotnega zalivalnega sistema. Zavedamo se, da so v današnjih časih naravni pogoji za popolno oskrbo vaših rastlin nepredvidljivi, zato vam ponujamo celostno načrtovanje zalivanja. Ponujamo vam strokoven in kakovosten pristop za zagotavljanje najboljših pogojev za vaše rastline in zelenice. Našim strankam zagotavljamo najboljše storitve ne le z močno tehnološko podporo, temveč tudi z integriteto in prijateljstvom.  Naš cilj je, da poskrbimo, da vam bo pogled na vašo kmetijsko površino, vrt ali zelenico prinesel brezskrbnost za uspeh ne glede na vremenske pogoje.

Sara Furlanič,
prodaja zalivalnih sistemov s.p.

Industrijska cesta 4F,
IZOLA - ISOLA, 6310

Davčna številka SI: 42672074
Matična: 8927294000

TRR: SI56 0313 5100 0981 931 (odprt 9.8.2021, SKB d.d., Sara Furlanič, prodaja zalivalnih sistemov s.p.)

zalivalni sistemi logo

 

Osnovna dejavnost podjetja je prodaja zalivalnih sistemov. Z bogatimi izkušnjami v prodaji in kontroli kakovosti dobavljamo široko paleto izdelkov za zalivanje.

Kontakti

Sara Furlanič,
prodaja zalivalnih sistemov s.p.

Industrijska cesta 4F,
IZOLA - ISOLA, 6310

GSM: 031 739 147

Email: info@zalivalni-sistemi.si

Copyright Sara Furlanič, prodaja zalivalnih sistemov s.p. © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani O piškotkih