Novice

NASTAVKI ZA STATIČNE RAZPRŠILCE

Hunter ponuja različne fiksne in nastavljive pršilne šobe (umeten dež), ki ustrezajo vsaki obliki terena. Nastavljive šobe za natančno zalivanje površin omogočajo uporabniku, da za boljši izkoristek vode nastavi lok med 45 in 360 stopinjami.

PRO fiksne šobe - umeten dež imajo nastavljene fiksne kote za pokritost vzdolž točno opredeljnih kotov (45º; 90º; 160º).

Za manjšo porabo vode Hunter ponuja revolucionarni MP Rotator – dolgo pričakovano alternativo tradicionalnim pršilnim šobam (umeten dež). MP Rotator oddaja več vrtečih se tokov vode z nizko količino nanosa, kar porabi manj vode in zagotavlja, da pokrajina prejme samo količino vode, ki jo potrebuje za uspevanje. MP Rotatorji dokazano zmanjšajo porabo vode za 30 % v primerjavi s tradicionalnimi razpršilnimi šobami.

MP Rotator varčuje z vodo, bolje vzdržuje travnate površine.Za največjo učinkovitost celotnega namakalnega sistema, Hunter priporoča MP Rotator s Pro-Spray razpršilcem, kjer koli je to mogoče.

Pro-Spray in Pro-Spray PRS 30 sta zasnovana kot najbolj robustna, zanesljiva in učinkovita konvencionalna pršila na trgu.

 

MP Rotators - Central Turf and Irrigation Supply

MP ROTATOR

zalivalni sistemi logo

 

Osnovna dejavnost podjetja je prodaja zalivalnih sistemov. Z bogatimi izkušnjami v prodaji in kontroli kakovosti dobavljamo široko paleto izdelkov za zalivanje.

Kontakti

Sara Furlanič,
prodaja zalivalnih sistemov s.p.

Industrijska cesta 4F,
IZOLA - ISOLA, 6310

GSM: 031 739 147

Email: info@zalivalni-sistemi.si

Copyright Sara Furlanič, prodaja zalivalnih sistemov s.p. © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani O piškotkih