Novice

PROGRAMATORJI

pd controllers x core 2

Programatorji so možgani namakalnega sistema. Aktivirajo in deaktivirajo določena območja namakanja v skladu s programiranimi časi delovanja. Pravilno programirani programatorji zagotavljajo, da okolica prejme pravo količino vode ob optimalnem času zalivanja.

Izbira pravega programatorja je običajno odvisna od števila linij, potrebnih v sistemu, in od tega, ali bodo te linije v prihodnosti dodane ali odstranjene.

Hunter programatorji so zanesljivi in ​​enostavni za programiranje. Poleg naprednih zmogljivosti, ki jih ponujajo, je mogoče osnovne modele programatorjev Hunter nadgraditi tudi na pametne programatorje z različnimi izdelki, kot so senzor vlage Soil Click ali senzor za dež Mini Click.

V naši trgovini so na voljo praktično vsi mogoči programatorji, ki ji Hunter podaja na tržišče. Mogoča je izbira med baterijskimi ter električnimi programatorji.

Baterijski programatorji so primerni za okolice, ki nimajo v bližini električnega napajanja in delujejo na 9V baterije, katere preverjeno zdržijo celoletno namakalno obdobje. Brezprimerno so cenejša izbira v primerjavi z električnimi programatorji, so pa ravno tako zanesljivi. Delijo se na analogne ter digitalne.

Analogni progamatorji (serija NODE) so primerni za stranke, ki še vedno prisegajo na sistem, ki s tipkami regulira začetne čase, čase zalivanja, dneve zalivanja, porabo vode.

Bluetooth programatorji so novost na tržišču so pa neprimerno bolj enostavni za uporabo, saj programator uporabljamo s pomočjo telefona, uporabniku nebo potrebno odpirati zemeljskega jaška za urejanje nastavitev, zgolj s telefonom in aplikacijo, ki je povsem brezplačna in enostavna za uporabo bo lahko uporabnik nastavil začetne čase, čase zalivanja, dneve zalivanja in še mnogo več.

Električni programatorji so primerni za namakalne sisteme, ki imajo večje površine za zalivanje. Uporabniku ponujajo večje možnosti zalivanja, upravljanje programatorja preko wi-fi omrežja, preko vseh pametnih naprav in računalnikov z brezplačnim programom Hydrawise.

zalivalni sistemi logo

 

Osnovna dejavnost podjetja je prodaja zalivalnih sistemov. Z bogatimi izkušnjami v prodaji in kontroli kakovosti dobavljamo široko paleto izdelkov za zalivanje.

Kontakti

Sara Furlanič,
prodaja zalivalnih sistemov s.p.

Industrijska cesta 4F,
IZOLA - ISOLA, 6310

GSM: 031 739 147

Email: info@zalivalni-sistemi.si

Copyright Sara Furlanič, prodaja zalivalnih sistemov s.p. © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani O piškotkih